Proud Infidel ranting about the ongoing war against democratic and secular values (Don't fool yourselves)! Maybe a voice of sanity in a wide ocean of madness.

20070129

Ska det vara så himla svårt att begripa?

Multikulturalism är i själva verket galopperande rasism. Multikulturalism förespråkar att göra skillnad på folk och folk.

Människor som inte integreras och assimileras till kulturen i ett främmande land; kommer alltid att känna ett utanförskap. Utanförskapet är då sedan den bästa och snabbaste vägen in till extremism- eller vad gäller muslimer visavi islam- normalism.

Muslimer är inte dåliga människor rent generellt. Det är västvärldens undanfallenhet gentemot islamistiska tankeströmmningar, ursäktandet av stamtänkandet och hederskulturen som skapar extremism.

Människor flyr sina hemländer för att undankomma denna despotism- men sedan gör vi här i väst allt vi kan för att tvinga in dem igen i ett tankesätt som utan tvekan är detruktivt. Inte bara för oss, utan också för de stackars människor som en gång sökte sin tillflykt undan mörkerkrafterna.

Det är ungefär samma sak som att välkomma flyktingar från nazismen för att sedan uppmuntra dessa att bli mer nazistiska.

Denna multikulturella statsrasism får mig snart att explodera.... Shit pomfritt- Jag är ju fortfarande inte islamist.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home