Proud Infidel ranting about the ongoing war against democratic and secular values (Don't fool yourselves)! Maybe a voice of sanity in a wide ocean of madness.

20070111

Sheikh Taj al-Din al-Hilali

Kommer ni ihåg den australiensiske muftin- Sheikh Taj al-Din al-Hilali- som hävdade "...att våldtagna kvinnor hade sig själv att skylla om de inte täckte sin kropp på ett anständigt sätt, då det vore det samma som att lämna oövertäckt kött i trädgården (och en katt kom och åt upp det)"?

Guess what? He is back!

Nu påstår stollen att muslimer har större rätt till Australien än australiensarna själva- eftersom "muslimerna kom dit som fria män, tillskillnad från de ursprungliga (europeiska) immigranterna."

Håhåjaja, läs vidare här.

Eller här.

Their values [Australia's] are upside down. They have no democracy, no freedom.
They are the worst liars and unjust people," the sheik said in the
Arabic-language interview.
Alhilali also defended the Muslim men convicted of
Sydney's gang rapes, a position that has caused controversy in the past.
"They arranged to meet in a public park at 2 or 3 am in the morning, and it
(the sex) was agreed on," he said.
Alhilali also poured scorn on Australia's
convict history and seemed to suggest Muslims were in Australia long before the
British settled here in 1788.
"Australia is no longer Anglo-Saxon. We've been
in Australia longer than them. Islam is deep rooted in the Australian soil.
Islam was here before the English fleet."


Självklart var muslimer de första att sätta sina fötter på den australiensiska kontinenten (efter urinnevånarna- fast de var ju så klart muslimer de med). Precis som abu ali iznogood var den första att sätta de första fotspåren på månen. abu knasboll var ju dessutom den som uppfann atombomben. Sedan har vi så klart al- manacka som kom på principen med färdigskivat bröd.

Det finns helt enkelt ingen hejd på entrepenörsandan och uppfinningsrikedomen hos folket i dar al islam. Det måste helt enkelt vara på grund av välsignelsen från deras (av)- gud som de islamska länderna är bland de minst konfliktdrabbade områdena på jorden; De mest jämlika och prosperösa. Där folket hela tiden dansar (shit- det är ju förbjudet), sjunger (shit- det är också förbjudet)... ÖH......Hmmmm....AH! Tuggar kat till lovpris av den enda och sanna guden.

KA-BOOOOM! Nä jag skojar bara med er. Jag är fortfarande inte en islamist.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home