Proud Infidel ranting about the ongoing war against democratic and secular values (Don't fool yourselves)! Maybe a voice of sanity in a wide ocean of madness.

20070129

The Big Pharaoh...

.... Är vanligtvis en av de absolut bästa muslimska mellanösternbloggarna. Personen bakom bloggen har oftast en vettig syn visavi islam och problemen i mellanöstern. I blogginlägget "what really happened resonerar denne rent allmänt över muslimer och en undersökning som visar att 56,6% av alla Egyptier faktiskt är för dödandet av icke- muslimer. Låt mig upprepa- 56,6% av alla egyptier tycker det är ok att döda oss kufr för att vi inte tror på månguden allah och pedofilen mohammed!

Tyvärr gör han/hon det vanligaste generalfelet och islamapologistiska ursäktandet (OK, jag vet. Tårta på tårta), när denne upprepar att islam inte skulle vara hotfull emot andra trouppfattnigar eller emot kaffirer i allmänhet.

Vi som vet bättre har för länge sedan kommit till insikt om att koranen upprepade gånger faktiskt explicivt uppmanar till våld emot kaffirer (otrogna- d v s de som inte är muslimer).

Bäst illustreras det genom sura 9:5 "svärdets vers", i vilken det uppmanas till slakt av alla som inte är muslimer.
Denna vers- som är en av de kronologiskt sista surorna abrorgerar alla tidigare "fredligare" verser.

Det är helt enkelt så att usama bin ladin, al quaida, hamas, fatah o s v är de som har rätt! Det är de som tolkat koranen rätt! De är de som är de rättfärdiga muslimerna!

Alla som inte är islamister är helt enkelt apostater- och dessa skall enligt sharia dödas! Alla som inte tycker som de islamistiska "radikalerna" är per definition antingen kufr eller apostat- och det innefattar majoriteten av västvärlden.

Låt oss inte lura oss själva- Det är islam i sig själv som är det större problemet- precis som tillexempel nazism eller kommunism (vilka alla tre är ideologiska trossystem som har mycket mer gemensamt med varandra än det finns skillnader).

Jag måste upprepa mig själv här:
Det finns säkerligen många som kallar sig för muslimer utan att vara islamister.
Men alla islamister är säkerligen muslimer!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home